Bar met zitje

Wij hebben een gezellige hoek ingericht voorzien van TV en zitgedeelte. De bar is uitermate geschikt om na een avond "inspannen" even te "ontspannen". Aan de bar zijn verschillende dranken te bestellen, zoals koffie, thee, diverse frisdranken, wijn en bier.

Onze barvrijwilligers zullen u op zeer vriendelijke wijze ontvangen en desgewenst al uw vragen beantwoorden.

Voor verenigingen die een vast contract hebben, rekenen wij een zeer laag consumptie tarief, dit alles om de verenigingen niet op al te hoge kosten te jagen.

Voor evenementen en commerciële activiteiten zijn de consumptieprijzen op aanvraag en wordt er gewerkt met consumptiebonnen. Alles uiteraard in goed overleg.

Voor meer informatie, kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen op ma-di en woensdagavond vanaf 19.00 uur. Of u vraagt informatie aan bij het bestuur. Misschien tot snel!

• Prijs verenigingen: € ##,## per uur
  • Prijs commercieel: € ##,## per uur
  • Oppervlakte: ## m²
  • Capaciteit: x - y personen