Piazza met podium

De Piazza vormt het hart van het gebouw. Het heeft de vorm van een amfitheater met oplopende zitplaatsen die plaats bieden aan ruim 300 toeschouwers. Op de eerste etage is ruimte voor 100 toeschouwers. De Piazza heeft een groot podium wat afgeschermd kan worden met zwarte theaterdoeken aan de achterwand en zijkanten. Er is professioneel licht en geluid aanwezig. Er kan gebruikt gemaakt worden van een beamer met elektrisch bedienbaar scherm van 316 cm x 245 cm. Achter het toneel bevindt zich de "backstage" met vier grime tafels met verlichting, vier wastafels en twee toiletten. De Piazza beschikt over een bar accommodatie. De Piazza is uitermate geschikt voor toneelvoorstellingen, concerten, musicals, presentaties en evenementen.

Planning

icons-planning-blue Met behulp van de planning kunt u de beschikbaarheid bekijken van de betreffende ruimte en een ruimte reserveren. U moet zich hier wel eerst voor aanmelden. Een andere mogelijkheid is om een ruimte te reserveren door een email te sturen.

• Prijs verenigingen: € 27,50 per uur
  • Prijs commercieel: € 55,00 per uur
  • Opmerking:

Extra huur podium:
    Verenigingen: € 11,00 per uur
    Commercieel: € 22,00 per uur
    Prijs is inclusief backstage

Extra huur beamer:
    Verenigingen: € 10,00 per uur
    Commercieel: € 25,00 per uur

Extra huur geluidsinstallatie en microfoons:
    Verenigingen: € 10,00 per uur