Sportzaal deel 1

De sportzaal heeft een vloer voor sportactiviteiten en een hoogte van 7 meter. Daarnaast kan deze ruimte gesplitst worden in twee afzonderlijke delen (sportzaal deel 1 en sportzaal deel 2). Er bevinden zich opbergruimtes en er is een verbinding met de baraccommodatie en de "backstage". Deze ruimte is geschikt voor diverse activiteiten, sport en dans en biedt de mogelijkheid voor kleinere evenementen.

Planning

icons-planning-blue Met behulp van de planning kunt u de beschikbaarheid bekijken van de betreffende ruimte en een ruimte reserveren. U moet zich hier wel eerst voor aanmelden. Een andere mogelijkheid is om een ruimte te reserveren door een email te sturen.

• Prijs verenigingen: € 11,00 per uur
  • Prijs commercieel: € 22,00 per uur
  • Oppervlakte: 88 m²
  • Capaciteit: 5 - 40 personen