Stichting verenigingsplatform Geffen

Switch to desktop Register Login

Muziekvereniging WIK

Muziekvereniging Willen Is Kunnen werd opgericht in 1961 en bestaat uit een fanfareorkest, slagwerkgroep, majorettes, studieorkest, beginnersorkest en een blaaskapel. De vereniging telt ongeveer 100 leden van jong tot oud.

Mensen die nog nooit een concert van onze vereniging hebben bezocht, blijken vaak een vertekend beeld te hebben van het moderne fanfareorkest.

Het repertoire reikt veel verder dan alleen de marsen die tijdens de serenades en op straat worden gespeeld. Het is veelzijdig en varieert van mars tot musical, van klassiek tot pop. Er worden concerten gegeven, er wordt aan concoursen en wedstrijden deelgenomen, jubilarissen, gouden huwelijken en 100-jarigen worden bezocht. En vergeet natuurlijk niet het jaarlijkse donateursconcert dat door veel mensen wordt bezocht! Bovendien wordt er ook tijd vrijgemaakt voor het opluisteren van allerlei Geffense activiteiten zoals Sinterklaas, Koninginnedag, Effe noar Geffe en verschillende missen in de kerk. Buiten het muziek maken om worden er ook nog allerlei andere gezellige dingen voor de leden georganiseerd zoals de jaarlijkse barbecue, de speurtocht en het jeugdweekend.

Aanvullende informatie

terug naar boven