In de basis

De zomer van 2013 zal er één worden om nooit te vergeten! We zullen dan op de heilige grond van Nooit Gedacht een groots opgezet totaaltheater opvoeren. Het verhaal zal gaan over de jonge jaren van Ruud van Nistelrooy. Wij zijn er dan ook trots op, dat wat wij gaan produceren uniek zal zijn. Dans, zang, muziek en beeldmateriaal van Ruud zal verweven worden in een indrukwekkende voorstelling die men niet snel zal vergeten. Bezoek onze website regelmatig om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een van onze sponsors worden? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: « Dorpsraad Geffen Geffense Kwis »